Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Osdorp

Uitvaart in Osdorp

In de drukte van de stad is Uitvaartcentrum Osdorp een oase van rust. Juist in een periode dat verdriet overheerst, kan een rustige omgeving helend werken. Rust en vertrouwen dat de uitvaart goed geregeld wordt door uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24, midden in Osdorp, Amsterdam. Onlangs helemaal verbouwd heeft Herdenkingspark Westgaarde fris gekleurde, maar toch warm aangeklede ruimtes, allen voorzien van goede akoestiek en moderne faciliteiten. De diverse aula’s en condoleanceruimtes zijn verschillend van grootte en sfeer, passend bij uw gezelschap. Alles is mogelijk voor een mooie uitvaart in Osdorp.

Ieder zijn eigen rituelen bij een uitvaart in Osdorp

In Uitvaartcentrum Osdorp is een zeer uitgebreide verzorgingsruimte waar rituele bewassingen kunnen plaatsvinden. Aansluitend is er een gebedsruimte. Alles is hiermee toegerust voor een islamitische uitvaart in Osdorp.

Een (niet)christelijke uitvaart vraagt weer om andere verzorging van de overledene en rituelen voor de ceremonie; ieder mens is anders, dus ook elke uitvaart. Met Uitvaartcentrum24 zal de uitvaart in Osdorp geheel passen bij al uw wensen en eigen rituelen.

Afscheid voor en tijdens uitvaart in Osdorp

In de periode tot aan de uitvaart in Osdorp kunt u uw dierbare op afspraak bezoeken in een van de rouwkamers. U kunt ook kiezen voor een privé familiekamer, waar de overledene tot aan de uitvaart verblijft. U krijgt daarvoor een sleutel zodat u kunt gaan wanneer u wilt. In deze persoonlijke sfeer kunt u zelf alle tijd nemen voor het afscheid die u nodig heeft.

Voor een plechtigheid in kleine kring is de Familie-aula heel geschikt. Met zo’n 15 personen is deze ruimte te gebruiken als aula, maar ook gelijk als koffiekamer. In deze huiselijke omgeving bestaat ook de mogelijkheid met beeld en geluid de overledene te herdenken.

Passende ruimtes voor elke uitvaart in Osdorp


Voor grote gezelschappen is de Vondel aula bijzonder geschikt. Met 135 zitplaatsen en 300 staanplaatsen is deze ruimte groot, maar door de warme kleuren toch intiem. De vleugel, de bloemendecoratie op de muur en de marmeren vloer maken het een stijlvol, indrukwekkend geheel. Door de prachtige akoestiek en moderne faciliteiten zal elke bezoeker de hele plechtigheid kunnen volgen.
Het is hier mogelijk een beeld- of geluidsopname te maken van de uitvaart.

Met een middelgroot gezelschap zult u zich prettig voelen in de Bredero aula, zo’n 80 personen kunnen een zitplaats krijgen. De aanwezigen nemen in een cirkel om de kist plaats, dat zorgt voor een intieme setting.

Bespreek uw wensen met Uitvaartcentrum24 voor een uitvaart in Osdorp

Voor iedereen betekent een passende uitvaart iets anders. De een wil heel uitbundig afscheid nemen, met veel muziek en beelden, de ander doet dat liever in alle rust, in stilte. Alles is bespreekbaar, bijna alles is mogelijk in uitvaartcentrum Osdorp.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een uitvaart in Osdorp, of wilt u een overlijden melden? Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartcentrum24 is 24/7 bereikbaar.
Bel 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumosdorp.nl.

First slide

Condoleanceruimte

First slide

Grote aula (Vondel aula)

First slide

Ingang