Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Osdorp

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Osdorp?

De kosten van een uitvaart vallen vaak hoger uit dan vooraf gedacht. Bij Uitvaartcentrum24 niet. Overtuigd dat elk mens een mooi afscheid verdient, is ons doel duidelijk: wij maken de kosten van een uitvaart in Osdorp zo inzichtelijk mogelijk. Wij leveren wat u kiest, en de kosten daarvan zijn u direct duidelijk en wellicht zelfs lager dan u verwacht. Is er een uitvaartverzekering? Weet dan dat u niet verplicht bent het telefoonnummer te bellen dat op de polis vermeld staat. Om de kosten van de uitvaart in Osdorp liefst binnen die polis, maar in elk geval laag te houden, bent u bij Uitvaartcentrum24 aan het goede adres. Aan de hand van overzichtelijke pakketten kunt u bewuste keuzes maken. U zult vooraf weten wat de totale kosten zijn van de uitvaart van uw dierbare in Osdorp.

Wilt u een overlijden melden of wilt u vrijblijvend wat informatie over de kosten van een uitvaart in Uitvaartcentrum Osdorp? Bel Uitvaartcentrum24 op 085-0161068 of mail naar info@uitvaartcentrumosdorp.nl.

Wat kost een crematie in Osdorp?

In onderstaande pakketten staan drie varianten van een compleet verzorgde crematie in Osdorp. De diverse mogelijkheden, met de daarbij behorende kosten uitvaart Osdorp. Mist u iets, of wilt u iets anders, dan kunt u dat altijd aangeven. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt dan de mogelijkheden en eventuele kosten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Meer informatie

€ 2.399,-

crematie

Crematie Pakket A

  • Crematie in stilte (technische crematie).
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.249,-

crematie

Crematie Pakket B

  • Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid.
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.649,-

crematie

Crematie Pakket C

  • Geheel verzorgde crematie incl. plechtigheid en condoleance.
  • U bepaalt het crematorium.

Wat kost een begrafenis in Osdorp?

Voor een compleet verzorgde begrafenis in Osdorp kunt u kiezen uit onderstaande twee varianten met bijbehorende kosten uitvaart Osdorp. Uiteraard kunt u naar wens eventuele aanpassingen of toevoegingen aangeven. De nota voor het begraven, het grafrecht en eventueel onderhoud van het graf, krijgt u van de begraafplaats zelf. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt de mogelijkheden met u en ook de eventuele extra kosten. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer informatie

€ 2.399,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Dienstverlening

  • Compleet verzorgde begrafenis excl. kosten van de begraafplaats.
Meer informatie

€ 4.299,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Compleet

  • Compleet verzorgde begrafenis incl. plechtigheid én de aanschaf van een algemeen graf.